Menu

    

Pyöräilykausi 2024

Järvisen Pyörä ja Urheilu täyttää tänä keväänä 80-vuotta!

Juhlan kunniaksi järjestämme perinteisen polkupyörien varastomyynnin 8.-13.4.2024, jossa jälleen pyöriä joka lähtöön synttärihinnoin, sähköllä tai ilman. Maanantaina 8.4. varastomyymälässä tarjolla Merosen palvattua possua 300:lle ensimmäiselle.  Tervetuloa juhlimaan! Katso uutinen ESS:n sivuilta: https://www.ess.fi/paikalliset/6650985

 

MEIDÄN KAUTTAMME TYÖSUHDEPYÖRÄSOPIMUKSET!

 

Joidenkin pyörämallien ja runkokokojen kohdalla voi esiintyä puutteita.

Pyörien reaaliaikaisen varastotilanteen saa selvitettyä ottamalla yhteyttä liikkeeseemme, puh. 03-782 4629 tai Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. tai tulla tietenkin käymään paikanpäälle.

 

 

NYT ON KOVA!

Järvisen Pyörä ja Urheilu Oy on valittu vuoden 2021 Suomen Helkama-kauppiaaksi yli 260 kauppiaan joukosta! Helkaman toimitusjohtaja Tero Valtonen kävi luovuttamassa Tandempyörä- kiertopalkinnon, johon yrityksen nimi on kaiverrettu aiemmin palkittujen jatkoksi.

Helkama-pyöriä on myyty meillä 60-luvulta lähtien ja tällainen tunnustus tuntuu todella hienolta. Työtä on tehty vuosia, jo kolmannessa polvessa. Isoisä Kalle Järvinen aloitti vuonna 1944, sen jälkeen Kallen poika Tuomo otti vetovastuun liiketoiminnasta ja nyt kauppiaana toimii Tuomon poika, Ville Järvinen.

 

Nyt on hyvä aika tuoda pyörä huoltoon, perushuollot alk. 99,00 EUR.

Tutustu valikoimaamme merkeiltä:  KTM, Cannondale, Helkama,

Crescent, Madison, Tunturi, Nishiki sekä Rock Machine.

 

 

 

 

 

Takaisin ylös

Edustamme seuraavia pyörämerkkejä