Menu

    

CRESCENT GRIM 20"

Grim on täydellinen lastenpyörä maastopyörälookilla. 7-vaihteisessa Grimissä on joustohaarukka sekä helppokäyttöiset Spectra- V-jarrut. Vaihteistona Shimano Altus

Runko: Alumiini
Runkokorkeus: 27 cm
Etuhaarukka: Jousto
Vaihteisto: Shimano Altus 1x7
Jarrut: Spectra V-jarrut

Ovh: 399,-

 

 

CRESCENT LONE 24" 7v

Lone on 24" ja 7-vaihteinen pyörä tyylitietoisimmallekin kuskille värikkäine yksityiskohtineen. Lone on täysin varusteltu jokapäiväiseen ajoon. Varusteisiin kuuluvat lukko, valaisin, lokasuojat, seisontatuki, ketjusuoja ja tavarateline. Lonessa on sekä jalka- että käsijarru ja siinä on REACH-hyväksytyt kädensijat. Heijastinsivurenkaat takaavat hyvän näkyvyyden.

Runko: Alumiini, Värit: Musta
Runkokorkeus: 38cm
Etuhaarukka: Teräs
Vaihteisto: Shimano Nexus 7
Jarrut: Shimano Taka:Napajarru Etu:V-jarru

Ovh: 599,00 €

CRESENT TORN 24" 3v

Torn on 24, 3-vaihteinen kumppani metsäpoluille ja luotettava pyörä koulumatkoille. Alumiinirunkoa koristavat aikuisten pyöristä tutut grafiikat. Zoom-joustohaarukka ja MTB-lokasuojat antavat pyörälle asennetta. Tornessa on sekä jalka- että käsijarru. Lukko ja ketjusuoja kuuluvat myös pakettiin.

Runko: Alumiini, Värit: Punainen
Runkokorkeus: 33cm
Etuhaarukka: Zoom 24
Vaihteisto: Shimano Nexus 3
Jarrut: Shimano Taka:Napajarru Etu:V-jarru

Ovh: 449,00 €

CRESCENT RAN 24" 3v

Tyylikäs 24", 3-vaihteinen Ran on täydellinen pyörä niin retkille kuin koulumatkoille. Hienot yksityiskohdat kruunaavat pyörän. Ran on täysin varusteltu jokapäiväiseen ajoon. Varusteisiin kuuluvat lukko, valaisin, lokasuojat, seisontatuki, ketjusuoja ja tavarateline. Ranissa on sekä jalka- että käsijarru ja siinä on REACH-hyväksytyt kädensijat. Heijastinsivurenkaat takaavat hyvän näkyvyyden.

Runko: Alumiini, Värit: Musta ja lila
Runkokorkeus: 38cm
Etuhaarukka: Teräs
Vaihteisto: Shimano Nexus 3
Jarrut: Shimano Taka: jalkajarru Etu: V-jarru

Ovh: 479,00 €

CRESCENT NARRE 20" 3v

 
Narre on 20 MTB-tyylinen pyörä yli metrin pituisille, vauhdikkaille tytöille tai pojille. Narressa on 3 vaihdetta, Zoom-joustohaarukka, käsi- ja jalkajarru, ketjusuoja ja seisontatuki yhdessä tyylikkäässä paketissa. Istuin ja kädensijat ovat REACH-hyväksyttyjä.

Runko: Alumiini, Värit: Punainen ja keltainen
Runkokorkeus: 30cm
Etuhaarukka: Zoom 20
Vaihteisto: Shimano Nexus 3
Jarrut: Shimano Taka:Napajarru Etu:V-jarru

Ovh: 399,00 €

 

CRESCENT SAGA 20" 3v

Tyylikäs kokonaisuus lapselle, joka kaipaa pyöräänsä vaihteita. 20” alumiinirunkoisessa Sagassa on 3 vaihdetta, jalka- ja käsijarru, tavarateline, etukori, lokasuojat, ketjusuoja ja seisontatuki. Heijastinsivurenkaat takaavat hyvän näkyvyyden.

Runko: Alumiini
Runkokorkeus: 30cm
Etuhaarukka: Teräs
Vaihteisto: Shimano Nexus 3
Jarrut: Shimano Taka:Napajarru Etu:V-jarru
Värit: Pinkki, lila

Ovh: 399,00 €

CRESCENT GORM 16"

 

Gorm on 16-tuumainen mini MTB. Laukku, pallo tai suosikkilelu mahtuu takaosan tavaratelineelle. Pyörässä on jalka- ja käsijarru. Gorm on varustettu lokasuojilla, ketjusuojalla ja seisontatuella. Pyörä rullaa helposti pienikokoisilla renkailla, joiden sivulla on heijastavat raidat parhaan näkyvyyden saavuttamiseksi pimeässä. 95-110 cm:n lasten pyörä.  

Runko: Alumiini
Etuhaarukka: High-tensile teräs
Jarrut: Jalkajarru, edessä V-jarru

Ovh: 279,-

CRESCENT VALE 24" 8v

Kiinnostavatko metsälenkit? 24" ja 8-vaihteinen Vale on oiva valinta nuorelle maasturikuskille. Zoom -joustohaarukka antaa täyden kontrollin juurakossa, kivikossa ja muuten hankalassa maastossa. Alumiinirungon geometria on samankaltainen kuin aikuisten maastopyörissä. Valessa on levyjarrut edessä ja takana.

Runko: Alumiini, Värit: Musta ja sateenkaari
Runkokorkeus: 33cm
Etuhaarukka: Zoom 24"
Jarrut: Shimano- levyjarrut

Ovh: 479,-

CRESCENT MUNIN 16"

Munin on lujatekoinen, 16 joustohaarukalla varustettu alumiinirunkoinen lastenpyörä, joka rullaa kevyesti. Käsi- ja jalkajarru, lokasuojat, ketjusuoja ja seisontatuki kuuluvat pakettiin.

Runko: Alumiini, Värit: Punainen ja vihertävänkeltainen
Runkokorkeus: 26cm
Etuhaarukka: Zoom 16
Jarrut: Taka:Napajarru Etu:V-jarru

Ovh: 279,00 €

CRESCENT SVAVA 16"

Svava on 16" upeilla yksityiskohdilla ja kuvilla varustettu lastenpyörä. Tavaratelineessä tai etukorissa kulkee niin pallo kuin pehmolelut. Seikkailuja hillitsee perinteinen jalkajarru ja edessä käsijarru. Heijastinsivurenkaat takaavat hyvän näkyvyyden. Istuin ja kädensijat ovat REACH-hyväksyttyjä.

Runko: Alumiini, Värit: Pinkki ja lila
Runkokorkeus: 26cm
Etuhaarukka: Teräs
Jarrut: Taka: jalkajarru Etu: V-jarru

Ovh: 279,00 €

CRESCENT RASK R80 24" 1x8

Kevyt, turvallinen ja tyylikäs R80 24”. Maastopyörä junioreille, jotka haluavat todella kevyen ja teknisen pyörän. Runko, haarukka sekä pyörät on kehitetty materiaaleista, joita yleensä löytyy kilpa MTB:stä. Vaihde- ja jarruvivut on suunniteltu lasten pienille käsille. Kevyet ja tehokkaat levyjarrut varmistavat pysähtymisen myös kovassa ajossa. Vaihteisto, ohjaustanko ja kampien pituudet on sovitettu vastaamaan nuoren kehon anatomiaa. Sopii n. 130 - 150 cm pitkälle juniorille.Pyörän paino 11,7 kg.

Runko: Alumiini
Runkokorkeus: 30 cm
Etuhaarukka: Teräs/alumiini
Vaihteisto: Shimano® Acera®
Jarrut: Levyjarrut

Ovh: 579,00 €