Menu

    

Rossignol hiihtosukset

Rossignol hiihtosukset (1)

Rossignol hiihtosukset

X-IUM Skating

Säädä vauhtia X-IUM Skate -suksilla. Suksen kokonaisvaltainen joustavuus loistaa useissa olosuhteissa, kun taas hyväksi havaittu hunajakennorakenne tarjoaa erittäin kevyen tarkkuuden ja tehon. Suksi on yhteensopiva uuden Turnamic®-sidejärjestelmän kanssa, mikä takaa luonnollisimman suksen jouston ja lumen tunteen.

Mitat: 173 cm, 180 cm, 192 cm

Ovh: 459,-     Tarjous: 399,- (sis. siteen)

 

Delta Comp skating

Nosta kilpailuissa todistettua suorituskykyä. Delta Comp Skating on suunniteltu urheilijoille ja kokeneille hiihtäjille, vaativampaan harjoitteluun. Suksessa on sama ydin kuin X-ium-sarjassamme. Suksi on yhteensopiva Turnamic®-sidejärjestelmän kanssa, mikä takaa luonnollisimman suksijouston ja tuntuman.

Mitat: 173 cm, 180 cm, 186 cm, 192 cm

Ovh: 379,-     Tarjous: 299,- (sis. siteen)

 

Delta Sport R-Skin IFP

Lisää energiaa perinteiseen hiihtoon Delta Sport R-Skin- pitokarvasuksen kilpailutyylisellä rakenteella. Suunniteltu kuntoileville hiihtäjille ja nuorille kilpailijoille, korkealuokkainen matalatiheyksinen puuydin yhdistää käyttäjäystävällisen jouston ja reagoivan tunteen tehokkaaseen askeleeseen. Vaihdettavat mohair-pitokarvat tarjoavat varman potkun ja liukumisen kaikissa olosuhteissa ilman voitelua. Suksi on yhteensopiva Turnamic®-sidejärjestelmän kanssa, mikä takaa luonnollisimman suksijouston ja tuntuman.

Mitat: 184 cm, 189 cm, 196 cm, 201 cm, 206 cm

Ovh: 349,-     Tarjous: 299,- (sis. siteen)

 

Delta Comp R-Skin IFP

Nosta kilpailussa todistettua suorituskykyä. Delta Comp R-Skin kilpailuvalmiit, korkean suorituskyvyn mohair-klassikkosukset kokeneille ja kuntoilijoille. Siinä on sama World Cup- testattu ydin, kuin X-ium-mallistossamme. Vaihdettava R-Skin-mohair-pitokarva tarjoaa potkua ja liukumista kaikissa olosuhteissa ilman voitelua. Suksi on yhteensopiva Turnamic®-sidejärjestelmän kanssa, mikä takaa luonnollisimman suksijouston ja tuntuman.

Mitat: 176 cm, 186 cm, 191 cm, 198 cm, 203 cm, 208 cm

Ovh: 449,-     Tarjous: 399,- (sis. siteen)

 

X-IUM R-Skin IFP

Säädä vauhtia X-IUM Classic -pitokarvasuksilla. Testattu kennorakenne tarjoaa erittäin kevyen tarkkuuden ja tehon palkintokorokkeelle saakka. R-Skin-pohjamme tarjoaa aina valmiin potku- ja luistosuorituskyvyn kaikissa olosuhteissa. Suksi on yhteensopiva uuden Turnamic®-sidejärjestelmän kanssa, mikä takaa luonnollisimman suksen jouston ja tuntuman.

Mitat: 186 cm, 191 cm, 198 cm, 203 cm, 208 cm

Ovh: 499,-     Tarjous: 449,- (sis. siteen)