Menu

    

Pyöräilykausi 2023

 Järvisen pyörämarkkinat 29.5.-3.6.

Alkaa maanantaina 29.5. klo 10 !

- Kaikki naisten ja miesten "luomu"hybridipyörät -25% ovh:sta!

- Kaikki "luomu" maastopyörät -20% ovh:sta!

- Sähköpyörät tarjoushinnoin, varastossa yli 100 sähköpyörää, lähes joka lähtöön!

MEIDÄN KAUTTAMME KAIKKIEN SUOSITUIMPIEN TYÖSUHDEPYÖRÄTOIMITTAJIEN SOPIMUKSET!

Perjantaina 2.6. Helkaman koeajokiertue Järvisen Pyörässä klo 10-17! Koeajettavissa Helkaman sähköavusteiset fatbike-mallit: FE584, FE12 sekä uusi hiilikuitumaasturi X-Carbon! Lisäksi Meridalta mukana mallit eOne-Sixty 10K, eOne-Sixty 8000 sekä sähkögravelpyörä eSilex. Helkaman edustaja paikalla opastamassa pyörän valinnassa. TERVETULOA!

 

Joidenkin pyörämallien ja runkokokojen kohdalla voi esiintyä puutteita.

Pyörien reaaliaikaisen varastotilanteen saa selvitettyä ottamalla yhteyttä liikkeeseemme, puh. 03-782 4629 tai Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. tai tulla tietenkin käymään paikanpäälle. Pyörää on reilusti!

 

 

NYT ON KOVA!

Järvisen Pyörä ja Urheilu Oy on valittu vuoden 2021 Suomen Helkama-kauppiaaksi yli 260 kauppiaan joukosta! Helkaman toimitusjohtaja Tero Valtonen kävi luovuttamassa Tandempyörä- kiertopalkinnon, johon yrityksen nimi on kaiverrettu aiemmin palkittujen jatkoksi.

Helkama-pyöriä on myyty meillä 60-luvulta lähtien ja tällainen tunnustus tuntuu todella hienolta. Työtä on tehty vuosia, jo kolmannessa polvessa. Isoisä Kalle Järvinen aloitti vuonna 1944, sen jälkeen Kallen poika Tuomo otti vetovastuun liiketoiminnasta ja nyt kauppiaana toimii Tuomon poika, Ville Järvinen.

 

Nyt on hyvä aika tuoda pyörä huoltoon, perushuollot alk. 99,00 EUR.

Tutustu valikoimaamme merkeiltä:  KTM, Cannondale, Helkama,

Crescent, Madison, Tunturi, Nishiki sekä Rock Machine.

 

 

 

 

 

Takaisin ylös

Edustamme seuraavia pyörämerkkejä