Menu

Alpina hiihtokengät

Alpina ESK Pro skate

Markkinoiden edistyksellisin ja kevein kilpahiihtokenkä. Ainutlaatuinen 3D -hiilikuituvarsi antaa riittävästi tukea kaikissa tilanteissa, mutta on miellyttävän pehmeä varren reunoilta. Uusi vallankumouksellinen nauhoitusjärjestelmä ei enää vain kiristä kenkää, vaan toimii kengän rakenteellisena osana. Tämän ansiosta kantapää pysyy hyvin paikallaan ilman erillisiä kantakiristyksiä. Saumaton, elastinen ja vedenpitävä pintamateriaali.

koot 35-50

Tarjous: 359,- (489,-)

 

Alpina CSK Skate

Legendaarisen ESK kengän päivitetty versio. Vanhoihin huippuominaisuuksiin on lisätty Xcelerator pohja ja 4Dry pintamateriaali. Kantapään istuvuutta voidaan säätää helppokäyttöisellä Heelgrip-mekanismilla. Erinomaiset materiaalit, toimiva nauhoitusjärjestelmä ja hyvin muotoiltu lesti takaavat hyvän istuvuuden.

Koot 35-49

Tarjous: 329,- (399,-)

 

Alpina ECL Classic PRO

Maailman huippujen käyttämä perinteisen tyylin kilpakenkä. Lämmin thinsulate-eriste ja vuorimateriaali, joka pitää kantapään paikoillaan,sekä ehkäisee kiertoliikettä. Uusi rakenne tekee kengästä miellyttävän notkean. Elastinen,saumaton ja vedenpitävä pintamateriaali.

Koot 35-50

Tarjous: 239,- ( 299,-)

 

 

Alpina RSK skate

Racing-malliston luisteluhiihtokenkä. Uusi saumaton pintamateriaali, lämmin thinsulate-eristys, Tukeva varsi, R-3 kilpapohja ja uusi Heelgrip-kannansäätöjärjestelmä takaavat paljon miellyttäviä hiihtokilometrejä aktiivihiihtäjälle.

Koot 35-48

Tarjous: 199,- ( 279,-)

Alpina RCL classic

Tyylikäs aktiiviharrastajan hiihtokenkä perinteiselle tyylille. Saumaton pintamateriaali yhdistettynä ainutlaatuiseen pintamateriaaliin ja kilpapohjaan tekevät RCL-kengästä pehmeästi ja miellyttävästi taipuvan. Kilpakengän tyylikäs ulkonäkö ja HeelGrip- kantapäänsäätö. (kuvassa vanha malli)

Koot: 35-50

Tarjous: 169,-  (239,-)

Alpina R COMBI JR

Nuorten yhdistelmäkenkä kilpailukykyiseen hintaluokkaan. Paljon huippukenkien ominaisuuksia, vedenpitävät pintamateriaalit, Uudistunut kilpahenkinen ulkonäkö ja HeelGrip-kannansäätö.

Koot 33-41.

Tarjous: 119,- ( 169,- )

Alpina T 40

Korkealaatuinen luistelukenkä harrastuskäyttöön. Tukeva varsiratkaisu ja tyylikäs ulkonäkö. Lämmin thinsulate-eristys ja vettä hylkivä ulkokuori tekee hiihtämisestä miellyttävää kaikissa olosuhteissa. Uusi tyylikäs ulkonäkö.

Koot 35-49

Tarjous: 139,- ( 199,-)

Alpina T 20

Perinteisen tyylin hiihtokengät totuttua edullisempaan hintaluokkaan. Kengän Alpitex-kalvo pitää kosteuden kengän ulkopuolella. Tilava suomalainen lesti ja lämmin neopreni ja Thinsulate-eristys takavat riittävän lämpimyyden kylmissäkin olosuhteissa.

Koot 35-49

Tarjous: 99,- ( 139,-)

Alpina T 10

Kaksikerrosrakenne, Thinsulate eristys ja neoprenistä valmistettu lumisuoja tekevät hiihtokengistä erittäin miellyttävät ja lämpimät. Sopii erinomaisesti harrastus-ja kuntohiihtäjille.

Koot 35-50

Tarjous: 89,- ( 119,- )

   

Alpina T 10 EVE naisille

Kaksikerrosrakenne, Thinsulate eristys ja neoprenistä valmistettu lumisuoja tekevät hiihtokengistä erittäin miellyttävät ja lämpimät. Sopii erinomaisesti harrastus-ja kuntohiihtäjille.

Koot 35-42

Tarjous: 89,- ( 119,- )

T 8 senior

Yksi markkinoiden laadukkaimpia harrastehiihtäjälle sopivia peruskenkiä. T 8 kengissä on mukava, suomalaisille jaloille sopiva lesti ja lämmin vuorimateriaali. Vedenpitävät pintamateriaalit suojaavat jalkaa kostumiselta ja elastinen lumisuoja estää lumen paakkuuntumisen nauhoihin.

Koot 35-50

Tarjous: 69,- ( 89,-)

T 8 junior

T 8 on samoilla ominaisuuksilla varustettu hiihtokenkä lapsille ja nuorille. Todella suosittu valinta tarha ja kouluhiihtoon.

Koot 25-37

Tarjous: 49,- ( 79,- )

Alpina hiihtokengän suojat

Lämpö-ja kosteussuojat. Koot 35-48

Tarjous: 39,- (49,-)

Salomon hiihtokengät


S-Lab Skate Pro

Kilpakenkä luisteluun huippuominaisuuksilla, Pilot pohjalla, sisäleveys 100mm. Koot: 3,5 - 13 (uk)

Tarjous: 279,- (449,-)

Ps. kenkää löytyy myös uudella Prolink pohjalla, käy NNN järjestelmään

 

RS Carbon Skate

Aktiivi hiihtäjän luistelukenkä, pilot pohjalla,sisäleveys 100mm. Koot: 3,5 - 14 (uk)

Tarjous: 229,- (299,-)

Equipe 8 skate

Salomonin eniten myyty luistelukenkä, Pilot pohjalla,sisäleveys 102mm. Lämmin sisäkenkä. Koot: 5 - 13 (uk)

Tarjous: 139,- (199,-)

Ps. löytyy myös Prolink pohjalla, käy nnn järjestelmän siteeseen.

Vitane 8 Lady

Salomonin eniten myyty naisten luistelukenkä, Pilot pohjalla,sisäleveys 102mm. Naisten lesti. Lämmin sisäkenkä. Koot: 3,5 - 13 (uk)

Tarjous: 139,- (199,-)


Equipe 7 Classic

 

Salomonin eniten myyty harrastaja kenkä. Sns pohjalla, sisäleveys 104mm. Unisex lesti. Lämmin sisäkenkä. Koot: 3,5 - 8,5 (uk)

Tarjous: 89,- (120,-)

 

ESK 2.0 Skate

Markkinoiden ensimmäinen hyvin istuva hiilikuitukenkä. 45° nauhoituskulma estää tehokkaasti jalan kiertymistä. Istuvuutta parantaa joustava ja jalkaan mukautuva Active Edge -reuna. Paino vain 450g. Erikoiskevyt ja kiertojäykkä monocoque-hiilikuiturunko. Erikoistukeva 3D-hiilikuituvarsi. Anatomisesti muotoutuva Active Edge. Kaksiosainen Rottefella-kevytpohja.

Tarjous: 699,-    Ovh: 989,-

Lue lisää ...

ECL 2.0 Classic

Markkinoiden kevyin perinteisen tyylin hiihtokenkä. Active Edge. Ainutlaatuisen nauhoitusjärjestelmän ja sisämateriaalien ansiosta kantapää pysyy paikoillaan ilman erillisiä kiristysmekanismejä. Paino vain 300g. Ainutlaatuisen kevyt, yhdestä kappaleesta valmistettu monocoque -hiilikuiturunko - luonnollinen hiihtoliike, herkkä hiihtotuntuma ja tehokas voimansiirto. Poikkeuksellinen kiertojäykkyys antaa erinomaisen suuntavakauden.

Tarjous: 499,-    Ovh: 669,-

Lue lisää ...

ESK PRO Skate

Xcelerator-pohja yhdistettynä hiilikuidulla vahvistettuun välipohjaan tarjoaa erinomaisen kiertojäykkyyden. Kevyesti taipuva päkiän alue mahdollistaa tehokkaan potkun ylämäkihiihdossa. 3D-hiilikuituvarsi antaa riittävästi tukea kaikissa hiihttilanteissa. 45 asteen kulmaan käännetty nauhoitusjärjestelmä estää tehokkaasti jalkaterän kiertoliikettä. Vedenpitävä, saumaton pintamateriaali ja lämmin thinsulate-eristys mahdollistavat hiihtämisen ääriolosuhteissakin.

Tarjous: 369,-    Ovh: 489,-

Lue lisää ...

ECL Pro Classic

Markkinoiden ostetuin perinteisen tyylin kilpakenkä. Xcelerator-pohja yhdistettynä Alpinan ainutlaatuiseen nauhoitusjärjestelmään tarjoaa jäljittelemättömän istuvuuden. Matala pohjarakenne ja madallettu kanta parantavat hiihtoasentoa ja aikaansaavat pitemmän liukuvaiheen. Hyvä kiertojäykkyys takaa erinomaisen suuntavakauden.

Tarjous: 239,-    Ovh: 299,-

Lue lisää ...

CSK Skate

Legendaarisen ESK-kengän päivitetty versio. Vanhoihin huippuominaisuuksiin on lisätty Xcelerator-pohja ja 4Dry-pintamateriaali. Kantapään istuvuutta voidaan säätää helppokäyttöisellä Heelgrip-mekanismilla. Erinomaiset materiaalit, toimiva nauhoitusjärjestelmä ja hyvin muotoiltu lesti takaavat hyvän istuvuuden.

Tarjous: 329,-    Ovh: 399,-

Lue lisää ...

RSK Skate

Hintaluokassaan huomiota herättävä ulkonäkö saa täydet tyylipisteet. Uusi saumaton pintamateriaali sekä ainutlaatuinen nauhoitusjärjestelmä takaavat hyvän istuvuuden ja paljon miellyttäviä hiihtokilometrejä. Kengissä on tukeva varsirakenne, R3-kilpapohja, lämmin thinsulate-eristys ja HeelGrip-kantapäänsäätö.

Tarjous: 189,-    Ovh: 279,-

Lue lisää ...

RCL Classic

Tyylikäs aktiiviharrastajan hiihtokenkä perinteiselle tyylille. Saumaton pintamateriaali yhdistettynä ainutlaatuiseen nauhoitusjärjestelmään ja kilpapohjaan tekevät RCL-kengästä pehmeästi ja miellyttävästi taipuvan. Kilpakengän tyylikäs ulkonäkö ja HeelGrip-kantapääsäätö

Tarjous: 169,-    Ovh: 239,-

Lue lisää ...

ASK Skate

Luistelukengät joissa paljon huippuominaisuuksia yhdistyy kohtuulliseen hintaan. R3-kilpapohja, anatomisesti muotoiltu racing sisäpohja ja miellyttävän pehmeät sisämateriaalit tarjoavat erinomaisen istuvuuden. Tukeva varsiosa ja HeelGrip-kantapään säätö pitävät jalan tukevasti paikoillaan kaikissa tilanteissa. Kengissä on lämmin Thinsulate-eristys

Tarjous: 159,-    Ovh: 239,-

Lue lisää ...

T40

Harrastuskäyttöön suunniteltu korkealaatuinen luistelukenkä hyvin istuvalla laestillä. Tukeva varsiratkaisu ja tyylikäs ulkonäkö. Lämmin Thinsulate-eristys ja vettä hylkivät pintamateriaalit tekevät hiihtämisestä miellyttävää kaikissa olosuhteissa.

Tarjous: 139,-    Ovh: 199,-

Lue lisää ...

T20

Lämmin neoprenillä ja Thinsulate-eristyksellä varustettu kaksikerrosrakenne. Muovisen kantakupin ansiosta T20 on muita touring-sarjan kenkiä tukevampi. Helposti rullaava pohja tekee hiihdosta helppoa ja miellyttävää.

Tarjous: 99,-    Ovh: 139,-

Lue lisää ...

Fusion Skate

Kilpahenkinen luistelukenkä aktiiviharrastajalle. Hengittävä ja vedenpitävä pintamateriaali.

Heel Fit kannasäätömekanismi. Xcelerator-kilpapohja. Koot 36-48

Tarjous: 199,- (229,-)

Fusion Classic

Mukavasti istuva, kilpahenkinen perinteisen tyylin hiihtokenkä aktiiviharrastajalle.

Hengittävä pintamateriaali ja Heel Fit kannansäätömekanismi. Xcelerator kilpapohja. Koot 36-48

Tarjous: 169,- (239,-)

RCS Skate

Premium-tason kenkien ylivoimainen voittaja: RCS Skaten uskomaton tukevuus ja voimansiirto sekä Triple-F membranen miellyttävä ilmanvaihto tekevät RSC Skatesta loisto valinnan vaativalle hiihtäjälle.

Koot: 36-48

Tarjous: 289,-     Ovh: 349,-

RC3 Skate

RC3 on erinomainen luistelukenkä harrastajalle ja harrastusta aloittelevalle. Turvallinen ja erittäin tukeva luistelukenkä. Easy Entry-nauhoitus ja mukava lesti tekevät pukemisen helpoksi. Uusi Triple-F memrane päällys pitää jalat lämpiminä ja kuivina.

Koot: 36-48

Tarjous: 149,-     Ovh: 229,-

XC Touring T4 Black

Helposti puettava Touring malli on mukava ja lämmin hiihtokenkä harrastajalle. Comfort Guard vedenpitävällä lämpövuorauksella ja joustavalla T4 pohjalla.

Koot: 36-49

Tarjous: 79,-      Ovh: 129,-

Jr Combi

Optimaalinen tulevaisuuden lahjakkuuksille. Jr. Combin tukeva Ankle Support-varsi huolehtii oikeasta liikeradasta ja tukevuudesta ja helposta potkusta olipa hiihtotapa sitten luistelu tai perinteinen.

Koot: 32-42

Tarjous: 119,-      Ovh: 179,-

XJ Sprint

XJ Sprint ei ole ainoastaan suosituin lasten ja nuorten hiihtokenkä, se on myös todellinen monitoimihiihtokenkä. Sen joustava pohja on ihanteellinen nuorelle hiihtäjälle luonnollisen kantapää - päkiä rullausliikkeen ansiosta.

Koot: 25-40

Tarjous:  69,-   Ovh: 99,-

Snowstar Black

Snowstar antaa lapsille mahdollisuuden värin valintaan: musta, pinkki tai keltainen. Olivatpa he sitten hiihtämässä tai leikkimässä, korkeavartinen hiihtokenkä varmistaa ensimmäisten hiihtokokemusten hauskuuden ja jalan pysymisen lämpimänä.

Koot: 25-33

Tarjous: 69,-      Ovh: 99,-

S/Race Skate Pilot

Tunne voima joka tekee S/Race hiihtokengästä erittäin nopean. Erittäin kevyt kenkä hiilikuitu pohjalla.

Koot:

Tarjous:        Ovh:

S/Race Skate Prolink

 

Tunne voima joka tekee S/Race hiihtokengästä erittäin nopean. Erittäin kevyt kenkä hiilikuitu pohjalla.

Koot:

Tarjous:        Ovh:

Equipe 8 Skate Pilot

Equipe 8 Skate hiihtokenkä on erittäin mukava jalalle ja tukeva. Käy sns pilot siteeseen. Erinomainen valinta harrastajille.

Koot: 40 - 47

Tarjous:  149,-    Ovh: 199,-

Equipe 8 Skate Prolink

 

Equipe 8 Skate hiihtokenkä on erittäin mukava jalalle ja tukeva. Käy nnn/turnamic siteisiin. Erinomainen valinta harrastajille.

Koot: 40 - 47

Tarjous:   149,-     Ovh: 199,-

Vitane 8 Skate Pilot

Vitane 8 skate hiihtokenkä on naisille suunnattu huippu luistelukenkä. käy sns pilot siteeseen. Erittäin mukava jalalle.

Koot: 38 - 42

Tarjous: 149,-       Ovh: 199,-

Vitane 8 Skate Prolink

Vitane 8 skate hiihtokenkä on naisille suunnattu huippu luistelukenkä. käy nnn/turnamic siteille. Erittäin mukava jalalle.

Koot: 38 - 42

Tarjous: 149,-       Ovh: 199,-

Elite ESK 2.0 Skate

Alpina Elite ESK 2.0 Skating - Markkinoiden ensimmäinen hyvin istuva hiilikuitukenkä. 45° nauhoituskulma estää tehokkaasti jalan kiertymistä. Istuvuutta parantaa joustava ja jalkaan mukautuva Active Edge -reuna. Erikoiskevyt ja kietojäykkä monocoque-hiilikuiturunko. Erikoistukeva 3D-hiilikuituvarsi. Koot 35-50

Tarjous: 649,-       Ovh: 989,-

 

Elite ECL 2.0 Classic

Alpina Elite ECL 2.0 Classic - Markkinoiden kevyin perinteisen tyylin hiihtokenkä. Ainutlaatuisen nauhoitusjärjestelmän ja sisämateriaalien ansiosta kantapää pysyy paikoillaan ilman erillisiä kiristysmekanismejä. Ainutlaatuisen kevyt, yhdestä kappaleesta valmistettu Monocoque-hiilikuiturunko - luonnollinen hiihtoliike, herkkä hiihtotuntuma ja tehokas voimansiirto. Poikkeuksellinen kiertojäykkyys antaa erinomaisen suuntavakauden. Koot 35-50

Tarjous:   399,-     Ovh: 669,-

ESK PRO Skate

Xcelerator-pohja yhdistettynä hiilikuidulla vahvistettuun välipohjaan tarjoaa erinomaisen kiertojäykkyyden. Kevyesti taipuva päkiän alue mahdollistaa tehokkaan potkun ylämäkihiihdossa. 3D-hiilikuituvarsi antaa riittävästi tukea kaikissa hiihtotilanteissa. Vedenpitävä, saumaton pintamateriaali ja lämmin thinsulate-eristys mahdollistavat hiihtämisen ääriolosuhteissakin. Koot 35–50.

Tarjous: 359,-       Ovh: 489,-

CSK Skate

CSK Skate -hiihtokengässä on Xcelerator-pohja ja 4Dry-pintamateriaali. Toimiva nauhoitusjärjestelmä ja hyvin muotoiltu lesti takaavat hyvän istuvuuden. Miellyttävä Anatomic Footbed -muotoiltu pohjallinen antaa lisää tukevuutta. Koot 35-49

Tarjous:  329,-      Ovh: 399,-

ECL PRO Classic

Markkinoiden halutuin perinteisen kilpahiihtokenkä. Xcelerator -pohja yhdistettynä ECL-kengän nauhoitusjärjestelmään tarjoavat jäljittelemättömän istuvuuden. Matala pohja ja laskettu kanta korottavat hiihtoasentoa ja aikaansaavat pidemmän liukuvaiheen. Riittävä kiertojäykkyys takaa poikkeuksellisen hyvän suuntavakauden. Koot 35-50

Tarjous: 239,-       Ovh: 299,-

R Combi Jr

Molemmilla hiihtotyyleillä hyvin toimiva yhdistelmäkenkä nuorille hiihtäjille. Vedenpitävät pintamateriaalit, Heel Grip -kantapään säätö ja tyylikäs kilpakenkien ulkonäkö. Koot 33-41

Tarjous:    129,-    Ovh: 169,-

CCL Classic

Perinteisen tyylin CCL-kengässä on 4Dry-pintamateriaali ja joustava Xcelerator-pohja. Lämmin thinsulate-eristys. Koot: 35-49

Tarjous:   219,-     Ovh: 269,-

FUSION Skate

Alpina FUSION Skate on kilpahenkinen luistelukenkä aktiiviharrastajille. Hengittävä ja vedenpitävä 4Dry-pintamateriaali ja Heel Fit kannansäätömekanismi. Tyylikkään valkoinen Xcelerator-kilpapohja. Koot 36-48.

Tarjous:  199,-      Ovh:  239,-

FUSION Classic

Alpina FUSION Classic on mukavasti istuva, kilpahenkinen perinteisen tyylin hiihtokenkä aktiiviharrastajille. Hengittävä ja vedenpitävä 4Dry-pintamateriaali ja Heel Fit kannansäätömekanismi. Kengissä on oikeaoppisesti taipuva Xcelerator-kilpapohja. Koot 36-48.

Tarjous:  169,-      Ovh: 239,-

ASK Skate

Luistelukengät, joissa paljon huippuominaisuuksia yhdistyy kohtuulliseen hintaan. R3-kilpapohja, anatomisesti muotoiltu racing-sisäpohja ja miellyttävän pehmeät sisämateriaalit tarjoavat erinomaisen istuvuuden. Tukeva varsiosa ja Heel Grip -kantapään säätö pitävät jalan tukevasti paikoillaan kaikissa tilanteissa. Kengissä on lämmin thinsulate-eristys. Koot: 35-50

Tarjous:  179,-      Ovh: 239,-

ASK Eve Skate

ASK luistelukenkä naisten lestillä. Koot 35-42

Tarjous:   179,-     Ovh: 239,-

 

T40 Skate

Harrastuskäyttöön suunniteltu korkealaatuinen luistelukenkä hyvin istuvalla lestillä. Tukeva varsiratkaisu ja tyylikäs ulkonäkö. Lämmin thinsulate-eristys ja vettä hylkivät pintamateriaalit tekevät hiihtämisestä miellyttävää kaikissa olosuhteissa. Koot: 35-49

Tarjous:  129,-      Ovh: 199,-

T20

Lämmin neoprenillä ja Thinsulate-eristyksellä varustettu kaksikerrosrakenne. Muovinen kantakuppi tekee T 20:stä muita touring-sarjan kenkiä tukevamman. Helposti rullaava pohja tekee hiihdosta helppoa ja miellyttävää. Koot 35-49

Tarjous:  99,-      Ovh: 139,-

T10

Kaksikerrosrakenne, thinsulate-eristys ja neopreenistä valmistettu lumisuoja tekevän T10-hiihtokengistä erittäin miellyttävät ja lämpimät. Sopii erinomaisesti harrastus- ja kuntohiihtäjälle. Koot: 35-50

tarjous:    79,-    Ovh: 119,-

T8 & T8 Jr

T8 on laadukas, naisille ja miehille soveltuva, unisex-lestillä valmistettu hiihtokenkä. T8 Jr on laadukas lapsille ja nuorille suunniteltu hiihtokenkä. Lumilukko ja tilava, suomalaisille sopiva lesti. SR Koot: 35-50.              JR Koot : 25-37

Tarjous: Jr 59,-  Sr 69,-     

T Kid

 

Alpina T Kid - nopeat ja helpot, tarrakiinnitteiset lasten hiihtokengät perheen pienimmille. Thinsulate-eristys ja karvavuori pitävät jalat lämpimänä kelillä kuin kelillä. 4Dry-pintamateriaali. Koot 25-38.

Tarjous:  69,-      Ovh: 89,-

ESK PRO Skate

Xcelerator-pohja yhdistettynä hiilikuidulla vahvistettuun välipohjaan tarjoaa erinomaisen kiertojäykkyyden. Kevyesti taipuva päkiän alue mahdollistaa tehokkaan potkun ylämäkihiihdossa. 3D-hiilikuituvarsi antaa riittävästi tukea kaikissa hiihtotilanteissa. 45 asteen kulmaan käännetty nauhoitusjärjestelmä estää tehokkaasti jalkaterän kiertoliikettä. Vedenpitävä, saumaton pintamateriaali ja lämmin thinsulate-eristys mahdollistavat hiihtämisen ääriolosuhteissakin.

Koot: 35-50

 

Tarjous: 369,-  Ovh: 479,-

ECL PRO Classic

Markkinoiden halutuin perinteisen kilpahiihtokenkä. Xcelerator -pohja yhdistettynä ECL-kengän nauhoitusjärjestelmään tarjoavat jäljittelemättömän istuvuuden. Matala pohja ja laskettu kanta korottavat hiihtoasentoa ja aikaansaavat pidemmän liukuvaiheen. Riittävä kiertojäykkyys takaa poikkeuksellisen hyvän suuntavakauden.

Koot: 35-50

 

Tarjous: 239,-  Ovh: 319,-

ED PRO Combi

Yhdistelmäkenkä molemmille hiihtotyyleille. 3D –hiilikuituvarsi tukee riittävästi kaikissa hiihtotilanteissa ja notkea pohja mahdollistaa hiihdon myös perinteisellä tyylillä. Markkinoiden kehittynein nauhoitusjärjestelmä toimii kengän rakenteellisena osana. Se pitää kantapään paikoillaan ilman erillisiä säätömekanismeja ja estää tehokkaasti jalkaterän kiertoliikettä. Vedenpitävä, saumaton pintamateriaali ja lämmin thinsulate-eristys.

Koot: 35-49

 

Tarjous: 379,-  Ovh: 469,-

ECL Marathon

Alpina ECL Pro Marathon - Erityisesti pitkille matkoille suunniteltu, perinteisen tyylin kilpakenkä. Hiilikuituiset, korotetut lisätuet kengän molemmilla sivuilla antavat lisätukea ja suuntavakautta laskuissa, nousuissa ja huonokuntoisilla latupohjilla. Vedenpitävä saumaton pintamateriaali ja lämmin thinsulate-eriste.

Koot: 35-47

 

Tarjous: 289,-  Ovh: 359,-

CCL Classic

Perinteisen tyylin CCL-kengässä on 4Dry-pintamateriaali ja joustava Xcelerator-pohja. Lämmin thinsulate-eristys.

Koot: 35-49

 

Tarjous: 219,-  Ovh: 269,-

CCL Marathon

Erityisesti pitkänmatkan hiihtoja harrastaville suunniteltu perinteisen tyylin hiihtokenkä. Kantaosan 3D-hiilikuitutuet tukevat jalkoja pitkien suoritusten aikana.

Koot: 35-47.

 

Tarjous: 289,-  Ovh: 349,-

CSK Skate

CSK Skate -hiihtokengässä on Xcelerator-pohja ja 4Dry-pintamateriaali. Toimiva nauhoitusjärjestelmä ja hyvin muotoiltu lesti takaavat hyvän istuvuuden.Miellyttävä Anatomic Footbed -muotoiltu pohjallinen antaa lisää tukevuutta. Elastic Insert -kantaosa lisää istuvuutta.

Koot: 35-49

 

Tarjous: 329,-  Ovh: 399,-

FUSION Skate

Alpina FUSION Skate on kilpahenkinen luistelukenkä aktiiviharrastajille. Hengittävä ja vedenpitävä 4Dry-pintamateriaali ja Heel Fit kannansäätömekanismi. Tyylikkään valkoinen Xcelerator-kilpapohja.

Koot: 36-48.

 

Tarjous: 199,-  Ovh: 259,-

FUSION Classic

Alpina FUSION Classic on mukavasti istuva, kilpahenkinen perinteisen tyylin hiihtokenkä aktiiviharrastajille. Hengittävä ja vedenpitävä 4Dry-pintamateriaali ja Heel Fit kannansäätömekanismi. Kengissä on oikeaoppisesti taipuva Xcelerator-kilpapohja.

Koot: 36-48

 

Tarjous: 169,-  Ovh: 199,-

ACL / ACL EVE Classic

Miellyttävän hyvin istuvat, lämpimällä Thinsulate-eristyksellä varustetut, harrastehiihtäjille soveltuvat kenkämallit. Kengissä on R3-kilpapohja ja kilpakengistä tuttu HeelGrip -kantapään säätö. Näillä hiihtokengillä viihdyt hiihtolenkillä, vaikka vähän pitemmänkin tovin.

Perinteisen tyylin ACL kengissä on paljon kalliimmista malleista tuttuja ominaisuuksia. Poikkeuksellisen tukeva kantaosa ja HeelGrip-säätö parantavat kengän ohjattavuutta ja tarkkuutta. Eve mallissa on naisille suunniteltu lesti.

Koot: 35-50

 

Tarjous: 139,-  Ovh: 169,- 

ASK / ASK EVE Skate

Miellyttävän hyvin istuvat, lämpimällä Thinsulate-eristyksellä varustetut, harrastehiihtäjille soveltuvat kenkämallit. Kengissä on R3-kilpapohja ja kilpakengistä tuttu HeelGrip -kantapään säätö. Näillä hiihtokengillä viihdyt hiihtolenkillä, vaikka vähän pitemmänkin tovin.

ASK luistelukengässä on paljon huippuominaisuuksia yhdistetty kilpailukykyiseen hintaan. Tukeva varsi ja HeelGrip-säätö pitävät jalan tukevasti paikoillaan kaikissa tilanteissa. Eve mallissa on naisille suunniteltu lesti.

koot: 35-50

 

Tarjous: 159,-  Ovh: 219,-

SCL Classic

Alpina SCL on perinteisen tyylin kenkä hyvin istuvalla lestillä. Lämmin thinsulate-eristys.

Koot: 36-48

 

Tarjous: 99,-  Ovh: 139,-

T10 / T10 EVE

Kaksikerrosrakenne, thinsulate-eristys ja neopreenistä valmistettu lumisuoja tekevän T10-hiihtokengistä erittäin miellyttävät ja lämpimät. Sopii erinomaisesti harrastus- ja kuntohiihtäjälle. Koot: 35-50

tarjous: 79,-      Ovh: 99,-

T8 / T8 JR

T8 on laadukas, naisille ja miehille soveltuva, unisex-lestillä valmistettu hiihtokenkä. T8 Jr on laadukas lapsille ja nuorille suunniteltu hiihtokenkä. Lumilukko ja tilava, suomalaisille sopiva lesti. SR Koot: 35-50.              JR Koot : 25-37

Tarjous: Jr 59,-        Sr: 64,90   

ESK 2.0 JR Skate

Uusi, hiilikuidulla jäykistetty varsi- ja kantaosa parantavat suositun jr-kilpakengän hiihdettävyyttä entisestäänkin.
Paljon samoja huippuominaisuuksia kuin aikuisten kilpakengissäkin.

Koot: 35-42

 

Tarjous: 199,-  Ovh: 269,-

ED 2.0 JR Combi

Nuorten Duathlon -yhdistelmäkenkä.
Uuden 2.0 luistelukengän hiilikuitujäykisteinen kanta- ja varsirakenne yhdistettynä perinteisen kengän notkeaan pohjaan, mahdollistavat hiihtämisen molemmilla tyyleillä.

Koot: 33-42

 

Tarjous: 179,- Ovh: 249,-

ECL 2.0 JR Classic

Nuorten kilpakenkä perinteiselle tyylille.
Uutuutena suuntavakautta parantava hiilikuitujäykisteinen kantaosa.

Koot: 33-42

 

Tarjous: 149,-  Ovh: 189,-

R Combi JR

Molemmilla hiihtotyyleillä hyvin toimiva yhdistelmäkenkä nuorille hiihtäjille.Vedenpitävät pintamateriaalit, Heel Grip -kantapään säätö ja tyylikäs kilpakenkien ulkonäkö.

Koot: 33-41

 

Tarjous: 119,-  Ovh: 159,-

RCL JR Classic

Perinteisen tyylin hiihtokenkä junioreille. Tyylikäs kilpakengän ulkonäkö ja uusi erittäin hyvin päkiän kohdalta taipuva pohjarakenne.

Koot: 25-40

 

Tarjous: 89,-  Ovh: 109,-

RS Prolink

RS Prolink on luistelumonojen kestosuosikki. Pikanauhoituksen ja Custom Fitin avulla voit halutessa säätää monon istuvuutta liikkeestä. Mono on täydellinen valinta kaikille kestävyysharjoittelijoille, jotka haluavat ensiluokkaista suorituskykyä. Yhteensopiva Prolink, NNN ja Turnamic siteiden kanssa.

Koot: 36-48

Ovh: 295,-

 

Rs8 Prolink

RS 8 Prolinkin verraton istuvuus auttaa sinut nousemaan seuraavalle tasolle. Mono tarjoaa erinomaisen lateraalisen tuen ja on erinomainen valinta harrastajille, jotka haluavat monostaan tehoa ja suorituskykyä. Yhteensopiva Prolink, NNN ja Turnamic siteiden kanssa.

Koot: 38-46

Tarjous: 169,- Ovh: 210,-

Rs8 Vitane Prolink

RS 8 Prolinkin verraton istuvuus auttaa sinut nousemaan seuraavalle tasolle. Mono tarjoaa erinomaisen lateraalisen tuen ja on erinomainen valinta harrastajille, jotka haluavat monostaan tehoa ja suorituskykyä. Yhteensopiva Prolink, NNN ja Turnamic siteiden kanssa.

Koot: 36-48

Tarjous: 169,- Ovh: 210,-

Rs8 Pilot

Harrastajan luistelujalkine. Energyzer ja Prolinkpohja takaavat tukevuuden ja suksen hallittavuuden hiihdettäessä. Sensifit istuvuusjärjestelmä, pikanauhoitus, säädettävä kantapäänkiristys ja Sport lesti takaavat hyvän istuvuuden. SNS Pilot ulkopohja.

Koot: 38-46

Tarjous: 169,- Ovh: 210,-

Rc8 Prolink

Kun mono on näin mukava, hiihdät huoletta koko päivän. Custom Fit -muotoilun ansiosta RC 8 Classic Prolink on tarkka ja miellyttävä jalassa. Thinsulate-eriste pitää huolen siitä, että jalat pysyvät lämpimänä koko päivän. Yhteensopiva Prolink-, NNN- ja Turnamic-siteisiin.

Koot: 36-48

Ovh: 139,-

Rc8 Vitane Prolink

Kun mono on näin mukava, hiihdät huoletta koko päivän. Custom Fit -muotoilun ansiosta RC 8 Classic Prolink on tarkka ja miellyttävä jalassa. Thinsulate-eriste pitää huolen siitä, että jalat pysyvät lämpimänä koko päivän. Yhteensopiva Prolink-, NNN- ja Turnamic-siteisiin.

Koot: 38-46

Ovh: 139,-

Rc8 Pilot

Näin mukavalla monolla hiihdät huoletta läpi päivän. Custom Fit vuoren ansiosta RC 8 Pilot tuntuu juuri sinun jalkaan tehdyltä ja Thinsulate eriste pitää jalkasi lämpinä pitkissäkin harjoituksissa.

Koot: 38-46

Ovh: 139,-