Menu

Alpina hiihtokengät

Alpina ESK Pro skate

Markkinoiden edistyksellisin ja kevein kilpahiihtokenkä. Ainutlaatuinen 3D -hiilikuituvarsi antaa riittävästi tukea kaikissa tilanteissa, mutta on miellyttävän pehmeä varren reunoilta. Uusi vallankumouksellinen nauhoitusjärjestelmä ei enää vain kiristä kenkää, vaan toimii kengän rakenteellisena osana. Tämän ansiosta kantapää pysyy hyvin paikallaan ilman erillisiä kantakiristyksiä. Saumaton, elastinen ja vedenpitävä pintamateriaali.

koot 35-50

Tarjous: 349,- (489,-)

 

Alpina CSK Skate

Legendaarisen ESK kengän päivitetty versio. Vanhoihin huippuominaisuuksiin on lisätty Xcelerator pohja ja 4Dry pintamateriaali. Kantapään istuvuutta voidaan säätää helppokäyttöisellä Heelgrip-mekanismilla. Erinomaiset materiaalit, toimiva nauhoitusjärjestelmä ja hyvin muotoiltu lesti takaavat hyvän istuvuuden.

Koot 35-49

Tarjous: 299,- (399,-)

 

Alpina ECL Classic PRO

Maailman huippujen käyttämä perinteisen tyylin kilpakenkä. Lämmin thinsulate-eriste ja vuorimateriaali, joka pitää kantapään paikoillaan,sekä ehkäisee kiertoliikettä. Uusi rakenne tekee kengästä miellyttävän notkean. Elastinen,saumaton ja vedenpitävä pintamateriaali.

Koot 35-50

Tarjous: 199,- ( 299,-)

 

 

Alpina RSK skate

Racing-malliston luisteluhiihtokenkä. Uusi saumaton pintamateriaali, lämmin thinsulate-eristys, Tukeva varsi, R-3 kilpapohja ja uusi Heelgrip-kannansäätöjärjestelmä takaavat paljon miellyttäviä hiihtokilometrejä aktiivihiihtäjälle.

Koot 35-48

Tarjous: 189,- ( 279,-)

Alpina RCL classic

Tyylikäs aktiiviharrastajan hiihtokenkä perinteiselle tyylille. Saumaton pintamateriaali yhdistettynä ainutlaatuiseen pintamateriaaliin ja kilpapohjaan tekevät RCL-kengästä pehmeästi ja miellyttävästi taipuvan. Kilpakengän tyylikäs ulkonäkö ja HeelGrip- kantapäänsäätö. (kuvassa vanha malli)

Koot: 35-50

Tarjous: 169,-  (239,-)

Alpina R COMBI JR

Nuorten yhdistelmäkenkä kilpailukykyiseen hintaluokkaan. Paljon huippukenkien ominaisuuksia, vedenpitävät pintamateriaalit, Uudistunut kilpahenkinen ulkonäkö ja HeelGrip-kannansäätö.

Koot 33-41.

Tarjous: 119,- ( 169,- )

Alpina T 40

Korkealaatuinen luistelukenkä harrastuskäyttöön. Tukeva varsiratkaisu ja tyylikäs ulkonäkö. Lämmin thinsulate-eristys ja vettä hylkivä ulkokuori tekee hiihtämisestä miellyttävää kaikissa olosuhteissa. Uusi tyylikäs ulkonäkö.

Koot 35-49

Tarjous: 139,- ( 199,-)

Alpina T 20

Perinteisen tyylin hiihtokengät totuttua edullisempaan hintaluokkaan. Kengän Alpitex-kalvo pitää kosteuden kengän ulkopuolella. Tilava suomalainen lesti ja lämmin neopreni ja Thinsulate-eristys takavat riittävän lämpimyyden kylmissäkin olosuhteissa.

Koot 35-49

Tarjous: 99,- ( 139,-)

Alpina T 10

Kaksikerrosrakenne, Thinsulate eristys ja neoprenistä valmistettu lumisuoja tekevät hiihtokengistä erittäin miellyttävät ja lämpimät. Sopii erinomaisesti harrastus-ja kuntohiihtäjille.

Koot 35-50

Tarjous: 89,- ( 119,- )

   

Alpina T 10 EVE naisille

Kaksikerrosrakenne, Thinsulate eristys ja neoprenistä valmistettu lumisuoja tekevät hiihtokengistä erittäin miellyttävät ja lämpimät. Sopii erinomaisesti harrastus-ja kuntohiihtäjille.

Koot 35-42

Tarjous: 89,- ( 119,- )

T 8 senior

Yksi markkinoiden laadukkaimpia harrastehiihtäjälle sopivia peruskenkiä. T 8 kengissä on mukava, suomalaisille jaloille sopiva lesti ja lämmin vuorimateriaali. Vedenpitävät pintamateriaalit suojaavat jalkaa kostumiselta ja elastinen lumisuoja estää lumen paakkuuntumisen nauhoihin.

Koot 35-50

Tarjous: 59,- ( 89,-)

T 8 junior

T 8 on samoilla ominaisuuksilla varustettu hiihtokenkä lapsille ja nuorille. Todella suosittu valinta tarha ja kouluhiihtoon.

Koot 25-37

Tarjous: 49,- ( 79,- )

Alpina hiihtokengän suojat

Lämpö-ja kosteussuojat. Koot 35-48

Tarjous: 39,- (49,-)

Salomon hiihtokengät


S-Lab Skate Pro

Kilpakenkä luisteluun huippuominaisuuksilla, Pilot pohjalla, sisäleveys 100mm. Koot: 3,5 - 13 (uk)

Tarjous: 279,- (449,-)

Ps. kenkää löytyy myös uudella Prolink pohjalla, käy NNN järjestelmään

 

RS Carbon Skate

Aktiivi hiihtäjän luistelukenkä, pilot pohjalla,sisäleveys 100mm. Koot: 3,5 - 14 (uk)

Tarjous: 229,- (299,-)

Equipe 8 skate

Salomonin eniten myyty luistelukenkä, Pilot pohjalla,sisäleveys 102mm. Lämmin sisäkenkä. Koot: 5 - 13 (uk)

Tarjous: 139,- (199,-)

Ps. löytyy myös Prolink pohjalla, käy nnn järjestelmän siteeseen.

Vitane 8 Lady

Salomonin eniten myyty naisten luistelukenkä, Pilot pohjalla,sisäleveys 102mm. Naisten lesti. Lämmin sisäkenkä. Koot: 3,5 - 13 (uk)

Tarjous: 139,- (199,-)


Equipe 7 Classic

 

Salomonin eniten myyty harrastaja kenkä. Sns pohjalla, sisäleveys 104mm. Unisex lesti. Lämmin sisäkenkä. Koot: 3,5 - 8,5 (uk)

Tarjous: 89,- (120,-)

 

ESK 2.0 Skate

Markkinoiden ensimmäinen hyvin istuva hiilikuitukenkä. 45° nauhoituskulma estää tehokkaasti jalan kiertymistä. Istuvuutta parantaa joustava ja jalkaan mukautuva Active Edge -reuna. Paino vain 450g. Erikoiskevyt ja kiertojäykkä monocoque-hiilikuiturunko. Erikoistukeva 3D-hiilikuituvarsi. Anatomisesti muotoutuva Active Edge. Kaksiosainen Rottefella-kevytpohja.

Tarjous: 649,-    Ovh: 989,-

Lue lisää ...

ECL 2.0 Classic

Markkinoiden kevyin perinteisen tyylin hiihtokenkä. Active Edge. Ainutlaatuisen nauhoitusjärjestelmän ja sisämateriaalien ansiosta kantapää pysyy paikoillaan ilman erillisiä kiristysmekanismejä. Paino vain 300g. Ainutlaatuisen kevyt, yhdestä kappaleesta valmistettu monocoque -hiilikuiturunko - luonnollinen hiihtoliike, herkkä hiihtotuntuma ja tehokas voimansiirto. Poikkeuksellinen kiertojäykkyys antaa erinomaisen suuntavakauden.

Tarjous: 399,-    Ovh: 669,-

Lue lisää ...

ESK PRO Skate

Xcelerator-pohja yhdistettynä hiilikuidulla vahvistettuun välipohjaan tarjoaa erinomaisen kiertojäykkyyden. Kevyesti taipuva päkiän alue mahdollistaa tehokkaan potkun ylämäkihiihdossa. 3D-hiilikuituvarsi antaa riittävästi tukea kaikissa hiihttilanteissa. 45 asteen kulmaan käännetty nauhoitusjärjestelmä estää tehokkaasti jalkaterän kiertoliikettä. Vedenpitävä, saumaton pintamateriaali ja lämmin thinsulate-eristys mahdollistavat hiihtämisen ääriolosuhteissakin.

Tarjous: 329,-    Ovh: 489,-

Lue lisää ...

ECL Pro Classic

Markkinoiden ostetuin perinteisen tyylin kilpakenkä. Xcelerator-pohja yhdistettynä Alpinan ainutlaatuiseen nauhoitusjärjestelmään tarjoaa jäljittelemättömän istuvuuden. Matala pohjarakenne ja madallettu kanta parantavat hiihtoasentoa ja aikaansaavat pitemmän liukuvaiheen. Hyvä kiertojäykkyys takaa erinomaisen suuntavakauden.

Tarjous: 229,-    Ovh: 299,-

Lue lisää ...

CSK Skate

Legendaarisen ESK-kengän päivitetty versio. Vanhoihin huippuominaisuuksiin on lisätty Xcelerator-pohja ja 4Dry-pintamateriaali. Kantapään istuvuutta voidaan säätää helppokäyttöisellä Heelgrip-mekanismilla. Erinomaiset materiaalit, toimiva nauhoitusjärjestelmä ja hyvin muotoiltu lesti takaavat hyvän istuvuuden.

Tarjous: 329,-    Ovh: 399,-

Lue lisää ...

RSK Skate

Hintaluokassaan huomiota herättävä ulkonäkö saa täydet tyylipisteet. Uusi saumaton pintamateriaali sekä ainutlaatuinen nauhoitusjärjestelmä takaavat hyvän istuvuuden ja paljon miellyttäviä hiihtokilometrejä. Kengissä on tukeva varsirakenne, R3-kilpapohja, lämmin thinsulate-eristys ja HeelGrip-kantapäänsäätö.

Tarjous: 189,-    Ovh: 279,-

Lue lisää ...

RCL Classic

Tyylikäs aktiiviharrastajan hiihtokenkä perinteiselle tyylille. Saumaton pintamateriaali yhdistettynä ainutlaatuiseen nauhoitusjärjestelmään ja kilpapohjaan tekevät RCL-kengästä pehmeästi ja miellyttävästi taipuvan. Kilpakengän tyylikäs ulkonäkö ja HeelGrip-kantapääsäätö

Tarjous: 149,-    Ovh: 239,-

Lue lisää ...

ASK Skate

Luistelukengät joissa paljon huippuominaisuuksia yhdistyy kohtuulliseen hintaan. R3-kilpapohja, anatomisesti muotoiltu racing sisäpohja ja miellyttävän pehmeät sisämateriaalit tarjoavat erinomaisen istuvuuden. Tukeva varsiosa ja HeelGrip-kantapään säätö pitävät jalan tukevasti paikoillaan kaikissa tilanteissa. Kengissä on lämmin Thinsulate-eristys

Tarjous: 159,-    Ovh: 239,-

Lue lisää ...

T40

Harrastuskäyttöön suunniteltu korkealaatuinen luistelukenkä hyvin istuvalla laestillä. Tukeva varsiratkaisu ja tyylikäs ulkonäkö. Lämmin Thinsulate-eristys ja vettä hylkivät pintamateriaalit tekevät hiihtämisestä miellyttävää kaikissa olosuhteissa.

Tarjous: 139,-    Ovh: 199,-

Lue lisää ...

T20

Lämmin neoprenillä ja Thinsulate-eristyksellä varustettu kaksikerrosrakenne. Muovisen kantakupin ansiosta T20 on muita touring-sarjan kenkiä tukevampi. Helposti rullaava pohja tekee hiihdosta helppoa ja miellyttävää.

Tarjous: 99,-    Ovh: 139,-

Lue lisää ...